dinsdag 21 juli 2020

Niet gedaan wat ik wilde doen vandaag

Ik had de keuken opgeruimd met de bedoeling die daarna grondig schoon te maken. 

Helaas, na dat opruimen, enkele mails beantwoorden en nogal lang met mijn moeder bellen, voelde ik weer dat mijn armspieren voldoende hadden gewerkt. De keukenschoonmaak werd weer uitgesteld en daar was ik blij om toen ik deze avond moest koken en afwassen!
Blijkbaar zijn ze nog een beetje "broos", die armen van mij!

Ik moest die mails wel beantwoorden: ze kwamen van mensen die me hun problemen vertelden (waar ik in feite niets kan aan doen, behalve "luisteren" of beter, in dit geval, "lezen", en antwoorden om te bewijzen dat ik gelezen heb). 

Er was ook een soort ruzie bij tussen twee KVLS-leden (en ze stuurden elk hun mails ook naar mij, alsof ik een rechter zou zijn!). 
Ik begreep al gauw dat het probleem was dat ze elkaars mails niet aandachtig genoeg lazen! En toch ben ik er niet tussengekomen. Als ze ooit expliciet naar mijn mening vragen, zal ik hen wel uitleggen waar ze verkeerd zijn maar nu wil ik die zaken echt even van mij afzetten.  
Het is immers heel vermoeiend constant geconfronteerd te worden met de problemen, gevoelens en frustraties van iedereen!

O ja, ook dat nog: Nany klonk een beetje verward aan telefoon. Ze haalde namen door elkaar, zocht naar haar woorden, Tja, ze gaat dan ook stilaan naar de 90 toe!

Geen wandeling op deze "feestdag". Het was al druk genoeg voor mij! 

Maar Roger heeft gisteren, na het avondeten, nog eens het gras afgereden. Ik vermoed dat hij tegenwoordig voldoende beweging krijgt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten