vrijdag 13 oktober 2023

Verrassingsfeest voor Hendrik

Vandaag werd Hendrik 46 jaar en Debby had weer voor een verrassing gezorgd. Dochterlief, schoonzoon, Zeger, de ouders en een broer van Debby, vrienden van Hendrik en wij moesten om 20 uur in een café Hendrik verrassen die daar "toevallig" zou binnenkomen.

Wij reden dus naar het Antwerpse. Op 13 oktober 1977 was het even warm als vandaag maar ook heel mooi weer. Nu goot het en de duisternis gekoppeld aan die gietende regen maakte het heel moeilijk rijden voor Roger, merkte ik. 

Maar kom, om 19:30 uur parkeerden we de auto in de buurt van dat café, terwijl aan de overkant van de straat schoonzoon net ook zijn auto parkeerde. Samen met hem, dochterlief en Zeger liepen we dus (nog steeds in de regen) tot aan de ontmoetingsplaats.

De genodigden begonnen binnen te sijpelen en iets over 20 uur kwam Hendrik samen met zijn vriend Gert binnen. Hendrik was verrast!

En het werd een heel gezellige avond, voor hem maar ook voor ons. Weerzien met enkele vrienden van Hendrik, waaronder die Gert, en Frank, een vroegere schoolkameraad van Hendrik die ik als leerkracht (in dezelfde school) heel fel apprecieerde, weerzien met de familie van Debby en uiteraard met Debby en Hendrik. En een fantastisch optreden van Stef Bef

Drank (niet te veel voor ons, want er moest nog gereden worden😇), taart, hapjes en een uitstekende, vriendschappelijke sfeer maakten dat we langer bleven dan gepland en pas om 24 uur thuiskwamen! 

Het regende niet meer en Roger zei zelf dat het zo veel gemakkelijker rijden was. 

Ik heb enkele foto's gemaakt maar ze zijn niet goed, dus ga ik er een pikken van de Facebook bladzijde van dochterlief (al zie je er maar een klein deel van het gezelschap op):


Geen opmerkingen:

Een reactie posten