donderdag 5 oktober 2023

Verloren mailbericht

Vandaag bestelde ik online het paar lakens dat ik eerst gisteren wilde gaan kopen (soms denk ik dat, als het mogelijk was, ik geen winkel meer zou binnengaan, wat eigenlijk heel slecht is voor mijn gezondheid vermits we niet meer echt wandelen en winkelen ons nog enige beweging geeft 😉. Ik weet het, huishoudtaken ook, maar die doe ik nog minder graag dan shoppen).  

Later vond ik een mail van zus Bie. Eindelijk! Het was immers lang geleden en, hoewel ik al enkele keren "zomaar" naar haar wilde mailen, ik deed het niet omdat ik niets meer te vertellen had dan wat ze hier kan lezen en ik haar niet wilde lastig vallen met prietpraat (ik herhaal dat we echt geen  "keuvelaars" zijn in onze familie -  Nany was een uitzondering! )

Vandaag mailden we dus eindelijk weer een poosje over en weer. En toen bleek dat ze me een paar weken geleden al had gemaild over een gezondheidsprobleem. Die mail heb ik dus nooit gevonden! Ik heb na ons mailverkeer van vandaag nog eens gezocht of ik een mail van zus heb gemist: niets gevonden! 

Erg vind ik dat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten