woensdag 10 februari 2021

Het duurt lang!

Deze keer duurt het lang voor de korreltjes zorgen voor soelaas. 

De vorige keren dat ik (voor mezelf of voor de kinderen) toevlucht nam tot homeopathie was het voor meer acute  problemen en volgde de genezing ook spectaculair snel. Deze keer gaat het over iets meer chronisch, in die zin dat de eerste problemen merkbaar werden in april vorig jaar én dat ik al jaren last heb van mijn gewrichten.

Ik dacht even dat de korreltjes die ik slikte niet de goede keuze waren maar steeds meer denk ik dat de dokter gelijk heeft: er treden zoveel (draaglijke) pijntjes/kwaaltjes op die ik in de loop der jaren heb gehad dat ik steeds vaker denk dat ik te maken heb met typische (snel voorbijgaande) "homeopathische verergeringen".   Léon Scheepers legt in zijn boek uit dat het bij chronische kwalen veel langer duurt voor je resultaat krijgt. Hier las ik trouwens ook zulke uitleg. 

Ik blijf dus geduld oefenen, of jullie me uitlachen of niet, anoniemen. Ik zou natuurlijk meteen kunnen overschakelen op gewone geneesmiddelen en hun bijwerkingen... maar ik weet dat ik die dan jaren aan een stuk of zelfs de rest van mijn leven moet slikken! Wat niet het geval is als deze aanpak lukt!

"Als"... want Scheepers en alle andere homeopaten geven het toe: ze kunnen jammer genoeg niet iedereen helpen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten