vrijdag 26 februari 2021

Weer een doodgewone dag

Terwijl de verwarmingsinstallateur enkele radiatorkranen verving, heb ik zelf enkele uren besteed aan het nalezen van het volgend nummer van Oostland. Opvallend weinig moeten verbeteren! Lezen de auteurs hun teksten vaker na of hebben ze gewoon meer tijd om ze na te lezen wegens weinig andere verplichtingen in deze periode?

Weer twee KVLS-leden overleden de laatste maanden. Tja, we worden een oud mannetjesclub, niets aan te doen! Hetzelfde geldt trouwens voor Heemkunde Groot Heers, vermoed ik (hoewel ik denk dat Roger en ik daar tot de oudsten behoren).

Nog eens een mailtje gekregen van Elena (en dat doet zo ontzettend veel plezier). En deze middag, zoals elke dag, gebeld met Nany die een eigenaardig probleem had. 

Ze had gisteren een telefoontje gekregen om 21 uur, "midden in de nacht" dus. Toen zusje haar had uitgelegd dat ze dat telefoontje eigenlijk om 9 uur 's avonds had gekregen, vond Nany dat weer niet zo laat... maar ze begreep niet goed hoe 21 uur en 9 uur 's avonds zich tegenover elkaar verhouden.

Deze avond met Roger onder andere naar een aflevering van Father Brown gekeken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten