dinsdag 9 februari 2021

Nog even voor het slapengaan...

Kijk eens wat ik deze avond laat las! Als dat waar is, vraag ik me opnieuw (zoals aan het begin van de pandemie) af wat ze ons nog meer hebben wijsgemaakt!

6 opmerkingen:

  1. Sceptr.net = fake news website. Zo zijn er heel veel trouwens, sites die artikels en nieuws verzinnen om goedgelovigen bang te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zou Sceptr niet meteen een fake news website noemen. Ze zijn gekleurd en hebben een agenda, maar voor zover ik weet plaatsen ze geen fake news. Dit bericht verscheen trouwens ook in meer mainstream media. Het had inderdaad wel overtuigender geweest als J.M. een neutralere bron zou vermeld hebben.

      Verwijderen
    2. Ik verwachtte dit soort reactie van iemand. Wilde eerst iets in die richting antwoorden maar was te druk bezig met andere zaken. En inderdaad, ik had beter verder gezocht naar een ander bron... maar ik las dat vlak voor het slapengaan. En had dus helemaal geen zin om nog opzoekingen te doen!

      Verwijderen
    3. https://www.hln.be/buitenland/duitse-wetenschappers-moesten-coronagevaar-aandikken-om-bij-burgers-begrip-te-kweken-voor-harde-maatregelen~add5c8d6a/

      Verwijderen
    4. Ik kwam net dezelfde link hier zetten! Bedankt!

      Verwijderen