zaterdag 12 juni 2021

Wilde bloemen

Roger had nog werk in de tuin (het houdt maar niet op - en ik hou mijn hart vast voor wanneer ik opnieuw zal kunnen schoonmaken, want dat houdt ook nooit op, en om te beginnen zal ik al heel veel uren werk hebben).

Toch maakte hij eindelijk tijd om nog eens rond te rijden in de streek. In de tuin had ik al opgemerkt dat wilde rozen beginnen te bloeien, dat vlierstruiken volop aan het bloesemen zijn en dat die ene klaproos die Roger had laten staan vrij veel gezelschap heeft gekregen. 

In de streek leek alles even weelderig (en kreeg ik heel veel nostalgie naar onze vroegere lange wandelingen - hopelijk kunnen we die ooit hervatten). Enkele (niet al te goede) foto's:




Vandaag ook met Nany gebeld maar dat was niet zo gezellig: van zodra je anders denkt dan zij, wordt ze boos! We verschilden vroeger al vrij vaak van mening maar toen werd dat (min of meer heftig) uitgepraat. Tegenwoordig wordt ze onmiddellijk kwaad.

Nadat Jan Gerits het me nog eens vriendelijk vroeg, heb ik deze avond eindelijk een kort tekstje over Andreia zaliger geschreven. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten