zondag 13 juni 2021

Afspraak met Nany en Hendrik

Een paar minuten over 14 uur kwamen we aan het rusthuis aangereden waar Nany al buiten op ons wachtte. Onderweg had ik een telefoontje van Hendrik gekregen: hij stond aan de ingang van het rusthuis maar zag ons niet. Bleek dat hij zich aan de zijingang bevond. Toen we uiteindelijk samen waren, begaven we ons naar het terras van het rusthuis dat helaas overvol zat. Dus reden we nog eens naar "Pot au feu" (Hendrik liep voor ons uit en had al een tafel bemachtigd toen wij kwamen aangereden!).

Daar brachten we een paar uur door. Het was heel warm (zelfs iets te warm nu op dat overdekt terras) maar gezellig... al merkten we dat Nany toch echt heel vergeetachtig wordt. Tja, op haar leeftijd...

Tegen 17 uur brachten we Nany terug naar het rusthuis en reden we daarna Hendrik naar huis... maar Hendrik besloot ons eerst nog daar vlakbij te trakteren op een paar drankjes (op dat heel ruime terras waar we vorig jaar ook een paar keer zaten). O ja, dat Debby er niet bij was (waardoor we op dat eerste terras net met vier aan tafel zaten, zoals de maatregelen het willen) lag aan het feit dat Debby Vaderdag vierde bij haar ouders. Iets dat wij nooit gevierd hebben.

Na nog een paar aangename uurtjes reden Roger en ik terug naar Haspengouw waar we vrij laat enkele kliekjes aten.

Het was een mooie, zonnige en heel aangename middag, en ik was zo blij Hendrik en Nany terug te zien!

Nany en Roger (eigen foto)
Hieronder: met Hendrik (foto Roger)

O ja, Jan Gerits bleek (in zijn mail die ik deze avond las) heel tevreden met mijn tekst over zijn overleden echtgenote Andreia. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten