donderdag 26 januari 2023

Rustige dagen

Het zijn weer rustige dagen: een beetje huishouden, boodschappen, koken, mails schrijven, films en lectuur. O ja, en enkele telefoontjes ook. Raar hé, elke dag tegen 13 uur besef ik weer dat ik niet meer hoef naar Nany te bellen! Alsof ik daarna telkens opnieuw vergeet dat ze er niet meer is. 

Gisteren nog even contact gehad met de zus van René zaliger. Ze had pas weer zo'n realistische droom gehad over haar broer, haar moeder "tante" José en haar vader.  Bij mij is het al lang geleden dat ik zulke droom had (en een met Nany is er nog niet geweest). 

En, om het nog over een andere overledene te hebben: ik ben nog steeds de blog van Guy Missotten aan het lezen (hij is die blog begonnen in 2011, ik ben nu aan 2017). Vermits hij in 2020 uit het leven is gestapt, heb ik nog veel te lezen! Maar ik doe het graag. Ik ging vroeger vaak niet akkoord met Guy maar ik heb altijd zijn eruditie bewonderd en nu ontdek ik dat hij ook heel goed schreef (en in die tijd kon Chat GPT daar nog voor niets tussen zitten)! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten