donderdag 5 januari 2023

Boodschappen en afspraken

Ik had onze uitgebreide boodschappen weer een paar dagen uitgesteld deze week maar vandaag vond ik het echt nodig wat proviand in te doen. Eigenlijk ging dat heel vlot: ik heb de indruk dat Roger toch wat minder vermoeid is. Die boodschappen gaven hem ook weer een beetje beweging, wat mooi meegenomen is.

Voor de rest verliep de dag heel rustig, met als hoogtepunt een lang telefoongesprek met mijn vriendin uit Ronse. Al drie jaar hebben we elkaar niet meer gezien (wegens de sanitaire crisis en gezondheidsproblemen bij hen en bij ons) of gesproken (we zijn geen "telefoneerders" en zij geen "brief- of mailschrijfster"). We hadden elkaar dus heel veel te vertellen en hopen dit jaar eindelijk nog eens te kunnen afspreken!

Ook even over en weer gemaild met broertje die me eraan herinnerde dat hij, zus en ik volgende maand even in Kortessem verwacht worden voor een familiezaak. Ik was dat totaal vergeten maar nu staat het in onze agenda, en ook dat we dan eindelijk nog even samen iets gaan drinken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten