dinsdag 24 januari 2023

Werkgroep WO I - II

Eerste vergadering dit jaar van de werkgroep. Het eerste uur werd er niet veel gewerkt: we klonken met lekkere Cava rosé op het nieuwe jaar en wisselden nieuwtjes en ervaringen uit. 

Daarna mochten we de verslagen van de gemeenteraden uit de oorlogsperiode uitpluizen. Hoewel we interessante details tegenkwamen, veel over de oorlog vonden we niet. Ik begin te vrezen dat ons boek over Wereldoorlog II er nooit zal komen!

Maar kom, het was een interessante vergadering die Roger en ik jammer genoeg iets voor het einde moesten verlaten wegens nog enkele huishoudelijke verplichtingen.  

2 opmerkingen:

  1. Het klinkt alsof de vergadering van de werkgroep een gezellige en interessante start van het nieuwe jaar was. Het eerste uur was gericht op het uitwisselen van nieuwtjes en ervaringen, terwijl het tweede deel van de vergadering gewijd was aan het uitpluizen van verslagen van gemeenteraden uit de oorlogsperiode. Hoewel er interessante details werden gevonden, was er weinig informatie over de oorlog zelf. Er lijkt een beetje twijfel te bestaan over of het boek over Wereldoorlog II ooit zal worden geschreven, maar de vergadering was in ieder geval interessant. Helaas moesten jij en Roger iets voor het einde weggaan wegens andere verplichtingen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had al een vermoeden en nu werd het bevestigd: die reactie is gegenereerd door GPT!

      Verwijderen