woensdag 5 april 2023

Greet aan telefoon

Ik weet het, ik heb een probleem met telefoneren: ik ben altijd bang dat ik ongelegen kom! Zo kreeg ik onlangs van haar zus het nieuwe telefoonnummer van Maj. Ik heb immers niets meer gehoord van Maj sinds kort na het overlijden van Boudewijn Knevels en op mijn laatste mail antwoordde ze ook niet. Volgens haar zus is ze, zoals bijna iedereen, overgestapt op "WhatsApp" en, inderdaad, ik doe daar (nog?) niet aan mee (eigenlijk omdat ik een beetje bang ben dan te veel telefoontjes en/of dringende berichten te krijgen! 😀). Conclusie: ik heb nog steeds niet gebeld naar Maj!

Hetzelfde probleem stelt zich met bijvoorbeeld mijn enkele Antwerpse vriendinnen, waaronder Jeannine en Greet. Maar vandaag, vlak voor we onze boodschappen deden, belde Greet nog eens zelf. Het was lang geleden en we hadden dus veel te vertellen! Het deed deugd, echt, maar weer voelde ik me heel nostalgisch, deze keer naar onze jaren in Antwerpen, toen Greet en ik, nadat we de kinderen naar school hadden gebracht, nog samen genoten van het keuvelen bij een kopje koffie.

Nu ga ik nog een paar hoofdstukken lezen van het verhaal van Elena (ik vind haar stijl heel bijzonder), verder kijken naar "Het spook van Woke" en morgen bel ik naar Maj! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten