vrijdag 21 april 2023

Met Elena naar een optreden van De Reizende Reiger

Vlak na het avondeten reden we naar het Leuvense waar we Elena bij haar ouders ophaalden. Tijd om even binnen te gaan was er niet en ik bleef zelfs in de auto zitten, dus wuifden Matthias en Eva van ver naar mij. We vonden ze immers uiteindelijk nog iets te jong om ons te vergezellen naar een optreden van De Reizende Reiger

We kwamen goed op tijd aan (vandaar onze haast) zodat we rustig een goede plaats konden kiezen (ik liet Elena dat doen: het werd vooraan maar niet op de eerste rij). Gedurende een half uur konden we nog gedachten uitwisselen en praten over onze bezigheden. Dan ging het gordijn open en de betovering kon beginnen. Zeger was een beetje bang geweest dat Elena het optreden niet zou appreciëren maar ik zag dat ze met volle teugen genoot van de geïmproviseerde toneelstukjes!

Roger en ik ook trouwens, en weer hebben we tranen gelachen! Het was heel lang geleden dat we nog een opvoering meemaakten en we vonden dat het gezelschap nog beter is geworden in die tijd!

Het was 22:30 uur voorbij toen we Elena bij dochter en schoonzoon afzetten met de belofte dat ze volgende keer weer mee mag. Binnen twee jaar ongeveer nemen we jou ook mee, Matthias. Eva zal nog wat langer moeten wachten. 

Roger maakte enkele foto's van de voorstelling:








Geen opmerkingen:

Een reactie posten