zondag 4 augustus 2019

Klucht (2)

Gisteren zou een heel rustige dag zijn geweest als de klucht niet verder had geduurd.

Roger bekijkt nooit meteen zijn mails na het opstaan. Dat verklaart waarom hij pas vlak na de middag een mail vond van de zaak waarbij we onze eerste koelkastbestelling hadden geannuleerd. Het bericht zei dat ze na de middag de koelkast nog eens probeerden te leveren!

Uiteraard mailde Roger meteen terug dat hij die bestelling had geannuleerd en, omdat hij vreesde dat ze in die zaak ook niet zo gauw naar hun binnengekomen mails kijken, telefoneerde hij zelfs om dat allemaal uit te leggen.
Er wordt hem eerst geantwoord dat deze keer de bedoeling niet is een koelkast te leveren, maar een Amerikaanse koelkast weg te halen. Roger vertelt dat die al lang weg is gehaald en (nogmaals) dat we onze bestelling hebben geannuleerd.
Deze keer leken ze het begrepen te hebben.

Dus werkten we met een rustig gemoed voort aan onze zaken, gingen we zelfs even weg, onder andere enkele boodschappen doen (we kochten niet veel omdat Roger vindt dat de uiteindelijk gekochte koelkast te weinig koelt: dat betekent morgen weer contact opnemen met die leverancier).

En toen we terug thuiskwamen, dachten we er natuurlijk niet aan in de brievenbus te kijken: op zaterdag komt de postbode toch niet langs.

We dachten dus dat die zaak eindelijk in orde was gekomen.

Maar toen we deze avond thuiskwamen uit het Antwerpse, had Roger wel de reflex om in de brievenbus te kijken (eigenaardig, want het is zondag)... en hij vond er een briefje van de leverancier van die eerste (geannuleerde) bestelling. Ze hadden gisteren rond 15 uur aangebeld en we waren niet thuis. Uiteraard niet!

Dan hebben we deze avond maar de zoveelste mail opgesteld om te zeggen dat we die bestelling hebben geannuleerd.

Hopelijk is de klucht nu voorbij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten