dinsdag 26 maart 2024

Kindjesdag

Elena kwam ons opendoen. Ze had vandaag haar laatste examen afgelegd (en het was "keigoed" geweest) en had vrij tot vrijdag. Dochterlief kwam ons even goeiendag zeggen en ging dan verder met haar werk. Elena en ik zorgden voor thee en ze vertelde me over jonge zangeressen, liet me hun liedjes beluisteren (en danste er zelfs op) en Roger las de krant.

Dan kwamen Eva en Matthias thuis (en Roger vertrok naar zijn zus L). Ook zij hadden veel te vertellen tijdens het vieruurtje (en mijn brief aan Eva was eindelijk aangekomen). Na hun huistaken gingen Matthias en Eva knutselen en lezen en ik kreeg weer een cadeautje van Eva!




Zeger was niet vrij vandaag, dus aten we zonder hem. En maakten we ondertussen plannen voor ons paasfeestje.

Toen we naar huis zouden terugrijden, vroeg Elena plots of ze met ons mee mocht tot donderdag. Eerst was ik geneigd ja te zeggen maar ik bedacht me: er staat nog vrij veel op ons programma voor de volgende dagen en ik zag echt niet hoe we de tijd zouden vinden om haar al overmorgen terug naar het Leuvense te brengen. En daarbij, ik vermoed dat Eva en Matthias dat niet heel leuk zouden vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten