vrijdag 29 maart 2024

Vakantie!

Vandaag, tussen al het huishoudwerk door, even gechat met Elena die me haar trimesterrapport liet zien: inderdaad "keigoed", zoals ze zelf zegt!  Ik las op dat rapport (onder andere) dat de leerkracht Latijn vindt dat vanaf volgend jaar Grieks ook iets voor Elena is. Ergens heb ik dat ook altijd gedacht maar ik herinner me dat ik zelf zo goed als verplicht "Grieks-Latijnse deed" terwijl ik eigenlijk heel graag Latijn-wetenschappen had gevolgd; en dat ik me nu praktisch niets meer herinner van al dat Grieks maar wel vind dat ik te weinig weet over wetenschap. Maar langs de andere kant: ik weet niet of Elena echt geïnteresseerd is in wetenschap?

Daarna belde ik even naar dochterlief: ook Matthias en Eva kwamen deze middag thuis met een uitstekend rapport. Ik ben dus een fiere oma!😀

En de kindjes leken al veel plannen te hebben gemaakt voor hun paasvakantie! Ikzelf chatte deze avond nog even met Debby en wij maakten ook plannen voor de volgende dagen, maar daar zal ik het later over hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten