dinsdag 12 maart 2024

Regen de hele dag

We vingen vandaag weer de kindjes op na school... en het heeft weer een hele dag geregend. De middag verliep deze keer enigszins anders dan vorige keren. Elena staat voor een nieuwe examenperiode en heeft dus ettelijke uren zitten studeren na het vieruurtje. 

Het eerste wat Eva deed toen ze thuiskwam, was mij de beloofde brief overhandigen: ze vond het toch verstandiger hem niet op de post te doen, vermits ze me vandaag zou zien! 😉 Ik mocht hem al lezen maar mocht er niet mondeling op antwoorden, want ze wil dat onze correspondentie per brief verder wordt gezet. In de omslag vond ik ook versierd papier waarop ik mijn antwoord aan haar kan schrijven.

Gewoontegetrouw maakten Eva en Matthias hun schooltaken meteen na het vieruurtje maar daarna begonnen we niet meteen te spelen. Ze hebben immers Duolingo ontdekt en "studeerden" samen nog een hele tijd Engels. 


Toen Matthias aan zijn uurtje Minecraft begon, vond Eva het wel tijd om een gezelschapsspel boven te halen. Kort daarna kwam hun mama thuis, gevolgd door Zeger, allebei weer kletsnat. Nadat schoonzoon ook was aangekomen, gingen we aan tafel voor weer een paar gezellige uurtjes praten, grappen, en genieten.

En... toen Roger en ik terug naar Haspengouw reden, regende het nog steeds (wat het rijden in de duisternis niet vergemakkelijkt voor Roger).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten