vrijdag 8 maart 2024

Nog erger dan de E313!

We zouden vandaag de broer van Roger bezoeken in een revalidatiecentrum in Overpelt. Hoewel de GPS  ons had gemeld dat we er ongeveer één uur zouden over doen, werd dat meer dan anderhalf uur. We werden gevoerd langs Kortessem en Genk en de weg (ik weet niet welke nationale het was) werd alsmaar drukker. Het was gewoon vreselijk! 'Bijna even erg als de E313', zei ik tegen Roger, waarop hij antwoordde: 'Veel erger!'

Na aankomst brachten we met schoonbroer een paar heel gezellige uren door in de cafetaria. Met, vond ik, bijzonder lekkere koffie. Bier werd er niet geserveerd (maar Roger drinkt dat in principe toch niet meer als hij nog moet rijden - vandaar misschien dat we nog zo zelden op café gaan). Op korte loopafstand is er echter een ontmoetingsruimte en daar serveren ze wel lekkere bieren: misschien daar naartoe gaan volgende keer (schoonbroer is toch "te voet")?

Iets over 17 uur reden we terug naar huis... en deze keer voerde de GPS ons langs de E314 en 313. En... het was er veel minder druk dan wanneer we naar het Antwerpse rijden. Een uur en 15 minuten later waren we thuis waar we meteen de deze ochtend bereide soep opwarmden! 

Ik zal maar wat minder klagen over die 313 zeker? 

Terwijl ik dit schrijf, hoor ik een uil roepen in de wei!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten