woensdag 3 augustus 2022

Over de aanpak van Covid tussen 2020 en 2022

Nee, ik ga dat beheer niet zelf bespreken! 😉

Deze avond echter, als ontspanning (ons eten was snel klaar: restjes van gisteren, en de afwas vraagt nog geen 10 minuten - ik vraag me nog steeds af waarom we ooit een vaatwasser wilden), keek ik naar een interview met Alexandra Henrion Caude. Ik ken de huidige reputatie van Henrion Caude, criticasters, dus daarmee moet je mijn tijd niet verspillen!

Hoewel ik niet van haar stem hou, bewonder ik de kennis van die wetenschapster, haar humor, haar empathie, de duidelijkheid van haar uitleg over zelfs heel ingewikkelde zaken, haar eenvoud, en, jawel, haar heel menselijke dimensie, warmte, gevoeligheid en moraliteit. 

Haar conclusie over dat beheer is alles behalve gunstig! 

Maar ik besef weer dat je jammer genoeg een beetje (veel?) Frans moet begrijpen om dat heel interessante gesprek te kunnen volgen!

O ja, ik heb mijn afspraak met de reumatoloog kunnen verplaatsen naar oktober!

2 opmerkingen:

  1. We moeten daar je tijd niet mee verspillen, maar het is toch wel opvallend, hoewel niet onverwacht, dat elke bron die je raadpleegt en aanprijst in verband met dit onderwerp, uit dezelfde onbetrouwbare bubbel komt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik luister naar mensen die de zaken duidelijk uitleggen... en die, eigenaardig genoeg, tot voor kort werden beschouwd als zeer degelijke, betrouwbare wetenschappers. Toch zeer eigenaardig dat die ineens niet geloofwaardig en onbetrouwbaar zouden zijn geworden!

      Verwijderen