zondag 13 november 2022

Feestje

Debby en Hendrik kwamen gisterenavond al aan en na onze alu gobi volgde weer een lange praatavond. Deze middag haalden Roger en ik Zeger af aan het station van Sint-Truiden en toen we thuiskwamen, waren de kindjes en hun ouders ook al aangekomen. We vierden vandaag immers eindelijk nog eens al onze verjaardagen. Hoewel dat niet de bedoeling was, werd ik bedolven onder de cadeautjes: e-boeken, tekeningen, zelfgemaakte speculaas, marsepein, amandelmuffins en een wollen T-shirt. 

Bij een eenvoudig etentje hebben we uren gepraat en gelachen tot het tijd was om afscheid te nemen. Dochterlief, schoonzoon en de kindjes reden terug naar het Leuvense en iets later brachten Roger en ik Zeger, Hendrik en Debby naar het station van Sint-Truiden. 

Ik heb enorm genoten van deze dag: zo gezellig! De afwas zal ik wel morgen doen (vandaag miste ik wel een vaatwasser!). 

O ja, deze keer "vierden" we in de leefkeuken en niet in de bibliotheek (die ik dus niet hoefde te verwarmen: het is er "lauw" genoeg om te spelen - maar daar hebben de kindjes geen gebruik van gemaakt omdat ze verkozen bij ons te blijven). Sinds het kindertafeltje plus stoeltje uit de keuken weg zijn gehaald, is er net plaats genoeg voor ons allen:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten