dinsdag 15 november 2022

IJverige dag

Nog voor we vandaag gingen helpen oorlogsschadedossiers scannen (het was opvallend koel in het gemeentehuis), heb ik een deel van het volgend nummer van Oostland (publicatie van de KVLS) nagelezen.  

Nadat we weer thuis waren, meteen een wasmachine aan het werk gezet en een beetje Sinterklaas geholpen. Nadat de was te drogen was gehangen, verder dat nummer van Oostland nagelezen tot wanneer ik moest beginnen aan de bereiding van het avondmaal. Deze avond, na de afwas en een uurtje lectuur, naar het journaal gekeken en nog wat verder Sinterklaas geholpen (dus die stokoude sint geholpen bestellingen online te plaatsen na enkele mails over en weer met dochterlief). Nu zou ik nog een paar mails moeten beantwoorden maar ik denk dat ik dat tot morgen ga uitstellen: de dag was ijverig genoeg (al merk ik wel dat ik tot enkele jaren geleden vaak veel ijveriger was).  

O ja, toch ook nog even voor detective gespeeld. Broertje had heel vriendelijke condoleances gekregen van een voor ons onbekende dame. Via de oudste dochter van "tante" José uiteindelijk gevonden wie dat is: een vroegere schoonmaakster van haar en mijn moeder. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten