woensdag 3 mei 2023

Rustige dagen

Hoewel, ogenschijnlijk rustig. We besteden wel elke dag enkele uren, ik aan het schoonmaken, Roger aan het gras afrijden (en dus de paardenbloemen vernietigen maar het gras werd echt te hoog). Ik merk wel dat het heel zwaar wordt voor hem en denk vaak dat we toch eens moeten denken aan een tuinman maar...  het leven is al zo duur! En een tuinman vinden die het er mee eens is dat onze tuin een beetje verwilderd moet blijven? 

We deden ook onze boodschappen (ondanks af en toe een straaltje zon blijft het veel te koud voor de tijd van het jaar) en probeerden weer - tevergeefs - zo zuinig mogelijk te zijn. Vrij veel telefoontjes ook, vooral voor Roger, om enkele familieafspraken te regelen (en deze maand is al zo druk! Bie, broertje en ik hebben al wel een dag kunnen afspreken voor het bijzetten van Nany's urne in het graf van mijn vader).

Tussendoor veel lectuur voor mij, onder andere Valtorta én vandaag, heel toevallig, ook Acta Sanctorum die ongeveer hetzelfde oordeel heeft als ik over die megafuif van vorig weekend. 

O ja, en deze avond, na het eten (niet lekker: deze keer vond ik mijn in elkaar geflanste gratin met een restje spitskool en gehakt maar niets), heel toevallig op deze vlog gevallen: weer over dat boek dat we nog steeds niet hebben gekocht. Ik word er blijkbaar telkens weer aan herinnerd: ik zal daar toch eens moeten voor sparen (maar niet deze maand, te veel andere uitgaven weer)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten