donderdag 8 februari 2024

Schattige Eva

De gecorrigeerde (heel interessante) tekst van de Limburgse monografie heb ik deze avond terug naar Jan gestuurd nadat ik daar vandaag nog vrij veel tijd aan besteedde. Vrij veel tijd... omdat ik ook geregeld een berichtje van Elena of Eva moest beantwoorden tussendoor. 

Vooral Eva was heel actief na schooltijd. Eigenaardig genoeg leek ze heel ongeduldig op mijn brief te wachten terwijl ze ondertussen met mij over en weer aan het mailen was. Daarom ben ik, na mijn correctiewerk, toch al beginnen te schrijven (echt schrijven dus, met een pen) op het briefpapier dat ze voor mij heeft ontworpen. Over koetjes en kalfjes, vermits we ondertussen geregeld echte nieuwtjes wisselden via het internet. 

Na ons avondeten mailde ik haar dat ik mijn (papieren) brief morgen zou beëindigen en dan op de post doen. 'Ik hoop dat hij snel aankomt,' mailde ze terug. En ik: 'Ja maar de post is heel traag, dat weet je hé!' 

Dat wist ze, en ze vond dat heel erg... maar ze wacht toch vol ongeduld op mijn brief! Heimwee naar iets van vroeger dat ze nooit echt heeft gekend? Romantiek? 

Ik vind het wel schattig en hoop dat ze mijn geschrift zal kunnen lezen! 😊

Geen opmerkingen:

Een reactie posten