zondag 8 september 2019

Druk weekend met onder andere Hendrik

We haalden Hendrik vrijdagavond af aan het station van Sint-Truiden. Debby was naar haar eigen ouders.
Na onze osso bucco regelde Hendrik nog allerlei zaken op onze pc's en daarna volgde een heel lange en boeiende praatavond en -nacht (of toch een gedeelte ervan).

Zaterdag maakten we een korte wandeling in Sint-Truiden, kochten nog het een en ander, bereidde ik gevulde paprika's en keken we 's avonds samen naar "I, robot". Ik vond die film heel goed.
Tussendoor kreeg ik nog telefoontjes van Nany en broertje. Er zijn belangrijke veranderingen op til maar daarover later.

Deze middag reden we samen naar de ouders van  Debby waar we de verjaardag van haar vader Jef zouden vieren. Veel volk: buiten Wiemla, Jef en Debby, de twee broers en de schoonzus van Debby, een zus, een nicht en een aangetrouwde neef van Jef, een groot deel van de (zeer uitgebreide) familie van Wiemla. En twee o zo schattige baby's van ongeveer dezelfde leeftijd: een vijf maanden oud neefje van Debby  (in de betekenis van "cousin": een zoontje van haar oom) en haar zes maanden oude nichtje (in de betekenis van "niece": het dochtertje van haar broer).

We konden nog een hele poos in de tuin zitten waar alleen enkele wespen de pret probeerden te bederven. Rond 17 uur trokken we naar binnen waar we lekker aten en dronken. En praatten en veel lachten. Een heel gezellig feest.

Foto van Debby
Rond 20 uur brachten we Debby en Hendrik naar het station van Heist op de Berg, van waaruit zij naar het Antwerpse zouden sporen, en reden wij terug naar huis.

Waar we nu gaan genieten van een heel rustige avond na al die gezellige drukte! Op ons programma staat geen film of televisieserie deze keer, wel wat lectuur en nog enkele bladzijden uit mijn jeugddagboeken overtypen. En vooral stilte! 😉Mails beantwoorden stel ik ook even uit tot morgen, vrienden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten