zaterdag 14 september 2019

De Premier

Ik keek nog naar een "Father Brown" samen met Roger deze avond. Roger herinnerde zich dat we de boeken ook hebben (ik wist het niet). Hij zocht ze en blijkbaar hebben we alle verhalen, soms zelfs dubbel. Als ik er ooit de tijd voor vind, lees ik ze.

Daarna heb ik nog enkele bladzijden uit mijn vroegere dagboeken overgetypt (wat ben ik blij dat ik dat dagboek al die jaren heb bijgehouden: niet alleen herinneren die bladzijden me aan hoe ik me voelde als meisje van bijna 17 jaar, maar ik krijg ook prachtige herinneringen te lezen aan Marraine en Nononc).
Jammer dat ik als kind in Congo nog geen dagboek kon bijhouden. Ik heb wel, zodra ik als kind kon schrijven, sommige zaken genoteerd en voor de rest geprobeerd zoveel mogelijk te onthouden, en dat allemaal verwerkt in mijn eerste roman (Zoals de zee een zandkasteel) die jammer genoeg uitverkocht is (en de uitgeverij bestaat niet meer).

Na een poosje typen had ik echter zin in wat anders (ik word immers te nostalgisch van die dagboeken). Ik herinnerde me dat Hendrik me de film "De premier" had aangeraden... en begon ernaar te kijken op mijn pc-scherm (ik wist immers dat Roger geen zin had om nog naar een film te kijken).

Na ongeveer 20 minuten tot en met suspense vertelde ik aan Roger waar ik mee bezig was... en hij kreeg zin om mee te kijken.
Dat doen we dan maar morgen (ik vind het niet erg om die 20 minuten film opnieuw te zien en veel gezelliger als we samen kijken).

1 opmerking:

  1. Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen