zaterdag 14 september 2019

Kerniel

Het was prachtig weer vandaag! We besloten nog eens rond te wandelen in Kerniel. Niet de lus kerk-klooster, maar gewoon rondlopen in het dorp. Terwijl Roger vertelde over zijn kinderjaren daar, wat ik altijd boeiend vind. Kon ik zelf maar eens terug naar Matadi en Soyo!

In het terug naar huis gaan, wilde Roger toch even langs het klooster rijden om iets te gebruiken in "De Vallei van Colen". Helaas, dat bleek sinds begin september gesloten. 'Geen goed teken," zei Roger,  'als ze al in september sluiten'. Ik vrees dat hij gelijk heeft!

We hebben jammer genoeg geen foto's gemaakt.

1 opmerking:

  1. Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen