dinsdag 17 september 2019

Toetsenbordperikelen

Gisterenavond had ik mijn glas omgestoten. Een deel van de inhoud viel op mijn (heel oud) toetsenbord dat nu "naar de vaantjes is".

Vandaag zouden we dus een nieuw toetsenbord kopen. Helaas, we vonden er geen meer met een DIN-stekker. Uiteindelijk kochten we er een met een USB-stekker plus een adapter.

Net op het moment dat we vaststelden dat het niet bleek te werken, kwam er een (dringende) vertaling aan. Uiteraard wilde ik de job niet weigeren, het geld kunnen we immers goed gebruiken (we hebben vernomen, dankzij de afrekeningsfactuur voor elektriciteit en gas, dat we vanaf oktober  50 euro meer betalen per maand - en toch hebben we niet meer verbruikt).

Roger stelde voor dat ik op zijn pc zou werken... maar zonder toetsenbord kon ik de mail en de te vertalen tekst niet naar zijn pc doorsturen. Dat deed ik dan maar met mijn smartphone.

En ik begon te vertalen op de pc van Roger... Maar wat ergerde ik me aan zijn rommel! Mijn schrijftafel is ook niet leeg maar die van Roger slaat echt alles!

Ik was zo fel aan het grommelen op die rommel dat Roger besloot het nieuwe toetsenbord direct op een USB-poort van mijn pc aan te sluiten... En toen werkte het wel.

Ik mailde de al gedeeltelijk vertaalde tekst terug naar mijn pc. En typte daarna verder op mijn nieuwe toetsenbord. De vertaling is niet echt moeilijk maar de tekst is nogal lang en morgen hebben we een afspraak, waardoor ik nu toch nog een klein uurtje verder moet werken als ik de tekst op tijd wil leveren.

We moeten nu wel zo snel mogelijk een poortsplitter kopen, want ik heb geen enkele USB-poort meer vrij op mijn pc!

Ik werk nog even voort!

1 opmerking:

  1. Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen