donderdag 5 september 2019

Ik denk of ben niet anders...

dan anderen, en het is waar, ik ben de eerste om het te betreuren, ik heb weinig wetenschappelijke kennis. (Als je de link volgt, lees dan vooral de reacties).

En dus heb ik, net zoals anderen nood hebben aan informatie op een ander gebied, vooral nood aan informatie op dat gebied. Dat homeopathie bijvoorbeeld niet wetenschappelijk bewezen is, neemt voor mij niet weg dat ik er graag over lees... omdat het eigenaardig genoeg toch soms (onder andere bij mij) werkt. Placebo-effect? Mogelijk maar dan wil ik weer graag meer lezen over het placebo-effect.

Dat de aluminium in de vaccins niet gevaarlijk is, zoals de "reageerder" me liet lezen, wil ik wel geloven... maar dan lees ik weer bij de Franse dokter Joyeux dat (in Frankrijk althans) de hoeveelheid aluminium in vaccins voor baby's wel een probleem zou kunnen stellen.

Vermits ik zelf geen wetenschappelijke scholing heb gekregen (jammer dat je in de Grieks-Latijnse zo weinig uren wetenschap kreeg) vind ik het normaal dat ik niet meteen dit of dat geloof maar verder zoek.

Heb ik het recht om dat allemaal op te zoeken of moet ik, zoals men mij in deze reacties "vriendelijk" aanraadt, maar "bij mijn leest" blijven? En dus liefst alleen "zeveren over Franse literatuur"? Ten eerste is dat niet echt mijn "leest", want mijn eindverhandeling ging over taalkunde, ten tweede zou dat heel nefast zijn voor mijn vertalingen, als ik alleen daarover zou lezen en/of schrijven.

Ik beslis dus dat ik mag blijven lezen en kijken naar alles wat me interesseert en daarover mag zeveren als ik dat wil vermits ik niet pretendeer wetenschappelijke teksten te schrijven en ik niemand verplicht mijn gezever te lezen.

1 opmerking:

  1. Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen