maandag 12 juni 2023

Het blijft heel warm

In feite (ik keek gisteren, nadat ik vorige post had gepubliceerd, nog naar het einde van dat interview) beweerde die auteur dat het nog honderd jaar kan duren voor de wetenschap een minder "materialistische" toer op gaat. Maar hij lijkt zeker dat het keerpunt er komt (en honderd jaar - of zelfs het dubbele - is inderdaad weinig in het licht van de eeuwigheid). Ik wilde even concluderen met "ik ben benieuwd" maar... dat keerpunt zal ik dus niet meemaken! 😕

Nog steeds is het heel warm. Het is ook wel heel droog en dus te doen (vind ik persoonlijk). Toch bleven we weer binnen (met veel lectuur) in ons nog steeds vrij frisse huis (weer maximum 27°C op een zeker moment in de keuken). 

Ik las wel in een mail van een vriendin dat haar echtgenoot gisteren bijna onwel werd door de hitte. Ik weet ongeveer welke medicijnen die man slikt en ik weet ook dat één daarvan bij een hittegolf kan zorgen voor een hitteberoerte. Waarom nemen artsen niet de tijd om patiënten te vertellen over de mogelijke bijwerkingen van de medicamenten die ze slikken?  Jawel, eigenlijk weet ik het, het ligt aan een gebrek aan tijd. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten