donderdag 8 juni 2023

Uitstap en lectuur

 'Zullen we nog eens naar Borgworm rijden?' stelde Roger deze middag voor. 

Het was heel mooi weer (en droog terwijl we gisteren even regen kregen) en onderweg genoot ik van de prachtige landschappen (we reden immers via veldwegen) maar in Borgworm zelf vond ik het heel druk. Het lijkt er wel op dat ik nog minder tegen drukte kan dan vroeger. 

Toch deden we er enkele stappen, liepen er zelfs een boekenwinkel binnen waar ik niet vond wat ik zocht. Daarna reden we (want die enkele stappen waren duidelijk voldoende geweest voor mijn ledematen) naar Batsheers, weer door de velden en holle wegen. Eigenaardig genoeg zag ik nog steeds praktisch geen klaprozen in de bermen. 



Na ons avondeten en de afwas wilde ik verder beginnen te lezen in "Brieven uit de hel" toen ik een  bericht van Elena kreeg met de jongste versie van haar verhaal. Of ik een laatste keer wilde nalezen. Ik weet dat Elena dat verhaal graag cadeau wil doen aan haar juffrouw (en misschien aan enkele klasgenoten?) aan het einde van het schooljaar dus kreeg dat werkje voorrang. En doe ik nu dus verder, want ik heb nog maar een twintigtal bladzijden van de iets meer dan honderd gelezen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten