zondag 18 juni 2023

Zeger zorgt verder voor de kindjes

Hoewel ze gisteren dus vrij laat ging slapen, was Eva al heel vroeg wakker vandaag. De twee anderen volgden snel. Na een uitgebreid ontbijt werd er weer gespeeld, gepraat en gelezen tot 's middags. Na nog een bordje soep en pannenkoeken toe, even opruimen, afwassen en inpakken, brachten we rond 14 uur de kindjes naar huis, naar het Leuvense dus. 

Zeger stond ons er al op te wachten. Onderweg hadden we even regen gehad en de temperatuur was een beetje (aangenaam) gedaald. We installeerden ons op het terras en weer werd er gespeeld en verteld. Ondertussen waren dochter en schoonzoon ook aangekomen. Dochterlief schonk ons allemaal een drankje in, schoonzoon hielp Elena even met het schoolwerk dat ze gisteren niet gedaan kreeg. 

Iets later moesten schoonzoon en dochterlief opnieuw vertrekken. Er werd verder gespeeld, veel gelachen, chips gegeten, ik maakte de vaatwasser leeg, dekte de tafel op het terras, warmde een spaghettisaus op en kookte deegwaren (gelukkig met veel hulp van Zeger, want al mijn ledematen waren al behoorlijk moe en pijnlijk).

Na de maaltijd, het afruimen en opnieuw vullen van de vaatwasser namen Roger en ik afscheid en reden we terug naar Haspengouw. Zeger zou verder voor de kindjes zorgen: nog samen met hen spelen en ze daarna naar bed begeleiden. 

En... onderweg naar huis viel ik in slaap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten