vrijdag 9 juni 2023

Tijdverlies in het verkeer

We bezochten vandaag nog eens schoonzus L. in het Leuvense. Na een paar aangename uurtjes in de cafetaria verlieten we haar rond 16:45 uur. Ik had berekend dat we rond 17:30 uur zouden thuis zijn, ons eten moest ik enkel opwarmen, dus zou ik meteen het verhaal van Elena verder kunnen nalezen. 

Helaas, het duurde niet lang of we zaten op de snelweg naar Luik in een monsterfile. Op de radio hoorden we dat er drie kwartier vertraging was. Na een dik kwartier aanschuiven, besloot Roger de afrit naar Hoei te nemen. Blijkbaar namen veel bestuurders dezelfde beslissing, want daar was het ook even aanschuiven. Uiteindelijk konden we rustig via kleine wegen verder naar huis rijden, waar we rond 18:40 uur aankwamen. Tijd hadden we niet gewonnen (maar het was wel veel aangenamer rijden). 

Dat betekent dat we meteen voor ons avondmaal en de afwas zorgden en dat ik pas tegen 21 uur (na nog een telefoontje met dochterlief in verband met een nakende logeerpartij van de kindjes) verder kon beginnen lezen!  Wat een tijdverlies! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten