woensdag 4 september 2019

Vaccinaties

Ik wilde eigenlijk gaan slapen maar viel toen toevallig op dit. Dat een deel van een antwoord geeft op vragen die ik me al lang stel.
Die apotheker durft het immers aan het nut van vaccinatie in vraag te stellen.

10 opmerkingen:

  1. Interessanter dan op een Nederlandstalige blog gericht op Nederlandstalige lezers steeds maar linkjes te plaatsen naar Franstalige video's en teksten zou het misschien zijn als u zelf eens -in het Nederlands dan- uitschreef wat nu eigenlijk uw probleem met vaccinaties is.

    Hier alvast wat boeiende lectuur:
    https://www.wetenschapsforum.nl/viewtopic.php?t=206367

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ikzelf heb geen enkel probleem met vaccinatie, want ik heb er nooit mee te maken. Ik stel me alleen vragen en zou graag antwoorden krijgen.

      Verwijderen
    2. Ik lees al meteen dat zonder vaccinatie levensgevaarlijke kinderziekten weer gaan opkomen. Maar kinderziekten die men krijgt als kind zijn zelden gevaarlijk maar zijn het meestal wel als je ze als volwassene krijgt!

      Verwijderen
  2. Dankzij vaccinaties zijn vele ziekten (zoals o.a. de pokken en polio) uit de wereld geholpen. Klopt dat kinderziekten ernstiger zijn als volwassenen ze krijgen, maar kinderen die bvb door immuniteitsstoornissen een verminderde weerstand hebben, daar zijn deze ziektes erg gevaarlijk voor. Door kinderen niet te vaccineren kunnen ze soms zelf niet of maar matig ziek worden, maar de ziekte wel aan anderen doorgeven. Dit geldt ook zo voor bvb de griepspuit. Een griepje is niet zo erg voor een gezonde mens, maar kan dodelijk zijn voor kleine kinderen, bejaarden en zieken. Als een gezonde volwassene zich niet laat inenten kan hij of zij drager zijn van de griep, en deze aan meer vatbare en.kwetsbare mensen doorgeven.
    Wetenschappelijk bewijs dat vaccinaties schadelijk zijn op welke manier dan ook is er niet. Vaccinaties zijn levensbelangrijk. Ik wil je vragen niet zo arrogant te zijn, en niet te spreken over iets waar je geen kennis over hebt. Ik weet dat je graag doet alsof je het warm water hebt uitgevonden, maar eerlijk gezegd kom je op deze manier heel erg dom (en enrm arrogant dus) over. Je kan je misschien beter wat beperken tot gezever over zaken waar je wel iets van kent, Franse literatuur of zo...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beste anoniem,

      Ik beweer niet dat vaccinatie nutteloos is, dat beweert die Franse apotheker en daarom trok hij mijn aandacht. Ikzelf stel me enkel vragen zoals waarom alle kinderen verplicht vaccineren, waarom in Frankrijk aluminium in de vaccins voor baby's zit (ik weet niet of dat hier ook zo is). Of nog hoe lang een vaccinatie effect heeft. Of ook nog hoe het komt dat niet gevaccineerde kinderen die een of andere kinderziekte oplopen, die kunnen doorgeven aan wel gevaccineerde kinderen. En, al ken ik inderdaad niets van geneeskunde en zo, het interesseert me wel.

      En nee, ik doe niet graag alsof ik het warm water heb uitgevonden, integendeel, ik weet dat ik heel veel niet weet.

      Verwijderen
    2. Beste
      Je vraag i.v.m. aluminium:
      https://www.gezondheidenwetenschap.be/gezondheid-in-de-media/kun-je-ziek-worden-door-aluminium-in-vaccins
      Waarom verplichten? Dat is duidelijk, denk ik, omdat er een heel aantal zeer stomme mensen zijn die geloven in allerlei onzin over vaccinaties, en hun kinderen niet laten vaccineren.Soms met de dood tot gevolg.
      Nee, een infectie kan niet doorgegeven worden aan wel gevaccineerde mensen, dat begrijp je verkeerd. Een gezond persoon die zich niet heeft laten vaccineren kan een ziekte (bvb griep) oplopen, maar er niet echt ziek van worden, enkel drager zijn dus, en zelf dus onbewust zijn van het dragen van de ziekte. Op deze manier kan hij of zij het dus doorgeven aan anderen, zwakkeren, voor wie de ziekte wél dodelijk kan zijn.
      Neen, je hebt het warm water niet uitgevonden, en die opmerking was misschien grof, maar je komt echt zo over. Je schijnt ervan te genieten anders dan anderen te denken/zijn. En dat maakt dat je dikwijls heel veel onzin verkoopt, vooral wat betreft gezondheid/geneeskunde. Vaccinaties, vermijden van suikers/zetmelen, homeopathie,... Je kent er duidelijk niets van, en niet wat je beweert is wetenschappelijk onderbouwd... Schoenmaker, blijf bij je leest.

      Verwijderen
    3. Slechts "Bedankt!" is wel een zwaktebod hé...

      Verwijderen
  3. Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen