zondag 24 januari 2021

Voorgoed weg?

Vandaag nog even gebabbeld met dochterlief, schoonzoon en de kindjes (via telefoon uiteraard). Geen speciaal nieuws, behalve dat Roger en ik even niet nodig zijn voor de ritten van en naar de dansschool. Uiteraard zijn we steeds welkom maar we gaan de coronamaatregelen strikt volgen: er zijn steeds meer besmettingen... ook bij schoolkinderen.

De school waar Hendrik werkt gaat trouwens voor een poosje dicht, mailde Hendrik me. Het is een Joodse school en iedereen weet hoe de Joodse gemeenschap de maatregelen aan haar laars lapt, met uiteraard alle gevolgen van dien wat de besmettingen betreft.

Wat voorgoed verdwijnt, is de vroegere website van de KVLS, waar Roger nog voor gezorgd had. De laatste jaren communiceerde de KVLS vooral via Facebook en eigenlijk was die website overbodig geworden... maar hij bestond dus nog. Zopas heeft Roger een mail gekregen van Edith Oeyen, voorzitter van de KVLS, hem vragende of hij die site wilde verwijderen: ze gaan een nieuwe site opmaken. Roger heeft de site van het internet gehaald en even bedacht ik dat het jammer is dat je zoiets niet op je pc kunt bewaren als herinnering aan vroeger. Of is dat op de ene of andere manier wel mogelijk? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten