donderdag 28 januari 2021

Twijfels

Hoewel ik de laatste tijd dacht dat het wel oké zou zijn met de vaccinatie, dat men wel op tijd zou vaststellen of het wel allemaal zo veilig is als men nu voorhoudt, begon ik gisteren weer serieus te twijfelen nadat ik dit las. Voor een vertaling, kopieer het hierin. Het is een lange tekst (typisch Frans dus), dus lees desnoods diagonaal. 

Toen ik erover sprak met Roger, antwoordde hij dat hij net had gelezen (in kranten online) dat de vaccins absoluut veilig zijn: 'Wat moet je dan geloven?'

Persoonlijk hecht ik meer geloof aan de nieuwsbrief waar de schrijver niets aan verdient en waarin hij zegt dat hij het vaccin niet zou aanraden aan zijn eigen ouders (die ongeveer onze leeftijd hebben), hoewel hij dat eerst wel zinnens was!

En dan... kom ik vandaag de salon binnen net nadat het journaal van 17 uur is begonnen en hoor ik dat artsen die de vaccinatie afraden aan hun patiënten voortaan een serieuze sanctie riskeren. Dat is absoluut niet meer normaal! Gaan we hier echt de weg op van Frankrijk waar een eenvoudig en goedkoop middel verboden werd om een duur medicijn te promoten? 

Wat is er echt gaande?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten