dinsdag 19 januari 2021

Luilekker leventje

Ik doe niet veel de laatste dagen. Telefoontjes en mails beantwoorden, lezen, kijken naar onder andere documentaires en kookprogramma's. Maar praktisch niets in het huishouden (het zal veel werk vergen om dat in te halen!) behalve de wasmachine laten draaien, koken en afwassen. Ik ontzie immers mijn gewrichten (binnenkort heb ik een afspraak met een dokter maar daarover later meer).

Ik keek onlangs onder andere naar dit. Alsjeblieft, mensen, zeg nu weer niet meteen: 'allemaal complottheorieën'! Het gaat immers gewoon over vragen die iedereen zich zou moeten stellen bij een vaccinatiecampagne. Ik las (of hoorde, ik weet het niet meer) bijvoorbeeld ergens dat iemand die bloedverdunners slikt zich voorlopig best niet laat vaccineren! Nany slikt bloedverdunners (en met haar heel veel bewoners in dat rusthuis, vermoed ik). Zal men daar rekening mee houden als men overmorgen systematisch begint te vaccineren in het rusthuis?

Nany was een beetje ziek de laatste dagen (niets verontrustend) en is bang dat daarom het vaccin haar zal ontzegd worden donderdag. Ik hoop stiekem dat haar vaccinatie inderdaad even wordt uitgesteld!

Deze avond nog eens spruitjes klaargemaakt op de wijze van "alu gobi". Echt heel lekker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten