zaterdag 30 januari 2021

Lectuur en film

Ik doe nog steeds niet veel (ik vraag me af of de dokter zal moeten uitkijken naar een ander middeltje) anders dan lezen. "Lijfwacht" is gewoon fascinerend! Ik blijf dus geboeid lezen en vergeet soms zelfs de wasmachine te laten draaien.

Uiteraard bel ik nog elke dag met Nany, wat veel minder vermoeiend is nu dat handenvrij kan. En ik heb  nog enkele keren met Jan Gerits gebeld die nog details wilde veranderen aan de Limburgse monografie. Ik wacht op zijn laatste aanpassingen voor ik aan het herlezen en de opmaak ervan begin.

Ik schreef hierboven dat ik vrees dat de dokter zal moeten uitkijken naar een ander middel. Langs de andere kant, ik krijg nu nacht na nacht heel merkwaardige dromen die met het verleden te maken hebben en die verschillende keren voorkomen tijdens één nacht. Vorige nacht bijvoorbeeld vroeg men mij telkens opnieuw met aandrang of ik Franse les wilde komen geven in een college. Hoewel ik geneigd was toe te geven, was ik uiteindelijk zo verstandig te weigeren! Lessen voorbereiden en geven, tot daaraan toe, maar al die administratieve rompslomp daarrond, dat is te veel voor mijn leeftijd, redeneerde ik telkens opnieuw in mijn droom.

Zo, nu leg ik "Lijfwacht" opzij om samen met Roger naar een aflevering van "Commissaire Maigret" te kijken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten