vrijdag 18 augustus 2023

Drukke dagen

Gisterenmiddag besloot Roger plotseling dat we vandaag zijn zus L. zouden bezoeken. Ik dacht dat we dat begin volgende week zouden doen (of combineren met onze afspraak met Karel binnenkort) en had dus mijn dagen volledig anders geprogrammeerd. Gisteren werd dus een heel drukke dag: ik wilde absoluut klaar geraken met de monografie zodat ik ze terug kon sturen naar Jan (dat is gelukt) en zorgen voor enkele klusjes die op het programma van vandaag stonden. 

Deze middag reden we dus naar het Leuvense.  Het was vrij druk onderweg (er lijken wel overal wegenwerken te gebeuren)! We bleven weer slechts een dik uur bij L. (en dat was duidelijk genoeg voor haar) zodat we rond 17:15 uur terug thuis waren. Voor mij was het dan hoog tijd om ons avondeten klaar te maken.

Na de afwas enzovoort heb ik nog de wasmachine aan het werk gezet terwijl ik de Franse les van volgende maandag voorbereidde (het is in principe de laatste les maar ik wil buurjongen L. nog enkele extra zaken uitleggen). Eigenlijk wilde ik deze middag ook eindelijk de bibliotheek onder handen nemen maar die taak wordt weer uitgesteld (ik weet echt niet tot wanneer, want nu zijn de andere kamers weer aan de beurt).  

O ja, en gisterenavond heb ik bij wijze van ontspanning alle weerhouden foto's van Nany per jaar gesorteerd. Ik schat dat ik er ongeveer een duizendtal heb overgehouden: het scannen ervan zal wel meevallen, denk ik. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten