woensdag 16 augustus 2023

Excuses

Na onze wekelijkse boodschappen bekeek ik vandaag nog eens kritisch het poortgebouw. Vol (herfst?)bladeren en heel rommelig (Roger zijn "horror vacui" zodra ik niet ingrijp hé! 😉). Met tegenzin besloot ik die plek eindelijk onder handen te nemen nadat ik onze boodschappen had opgeborgen. 

Maar... daarna merkte ik dat Jan Gerits me de tekst van de volgende monografie ter nalezing had gemaild. Dat kreeg voorrang en ik was er, buiten het koken, eten, afwassen enzovoort, tot nu mee bezig.  Veel interessanter dan dat schoonmaken! Ik weet het, "les excuses sont faites pour s'en servir ".

En nu wil ik nog iets lezen over AI en onderwijs dat Roger me heeft aangeraden (trouwens, het is te laat voor huishoudwerk).

P.S. (Vlak voor het slapengaan) Ik heb niet verder gekeken naar die Franse prof (het bleek dus geen "tekst" te zijn, wat Roger me aanraadde, maar een "conferentie") omdat ik het prietpraat vond (wat Roger die tegelijkertijd aan het kijken was - wat ik niet wist - kort daarop ook deed om dezelfde reden).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten