zondag 27 augustus 2023

Over de test van Montagnier op een koude zondag

Het was een frisse zondag met veel regen. We reden een beetje rond in de buurt met de bedoeling tussen twee regenbuien een paar stapjes te zetten maar de (stort)regens leken ons te achtervolgen van Borgloon tot Neerrepen (ik had er graag nog eens het kerkhof bezocht waar enkele van mijn voorouders liggen) en het was ronduit koud: amper 16°C!

Dus werd het maar verder veel lectuur thuis. Jan Gerits stuurde me het antwoord dat hij schreef op de mail van het KVLS-bestuur. Dat leek me perfect geformuleerd. Ik zocht en vond eindelijk een duidelijke uitleg over de test die professor Montagnier zaliger uitvoerde in verband met wat men het geheugen van water noemt. Ik had er al vaak over gehoord maar kon het zelf nooit navertellen. Deze keer heb ik heel aandachtig gelezen en hieronder serveer ik een samenvatting van de test:

"Professor Montagnier deed een DNA-fragment van een virus in water. Daarna verdunde hij de oplossing 6 keer. Na verschillende verdunningen blijft er NIETS meer over van de chemische molecule in het water (dat is wat men ook verwijt aan homeopathie maar sommigen beweren als antwoord daarop dat water "een geheugen zou hebben"). Wel, professor Montagnier is er in geslaagd om aan te tonen dat er wel 'iets' overblijft, maar dat 'iets' is niet chemisch!

Aan het einde van de 6e verdunning zonden de buisjes immers een "elektromagnetisch" signaal uit. Het water had blijkbaar het “DNA-signaal” van het virus in zijn "geheugen" opgeslagen! Dit elektromagnetische signaal werd opgevangen en opgeslagen in een computer... en vervolgens naar een ander laboratorium in Italië gestuurd. Daar "zonden" de Italiaanse wetenschappers het elektromagnetische signaal, dat ze van professor Montagnier hadden ontvangen, naar een eenvoudig buisje met zuiver water. Met andere woorden, ze zonden het signaal gedurende 1 uur uit in de buurt van het water. Daarna voerden ze een PCR-test uit in dit water. En ze vonden virus-DNA dat 98% identiek was aan het DNA dat door het laboratorium van professor Montagnier was verzonden!"

En deze avond aten we eindelijk linzensoep . En dat smaakte! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten