donderdag 30 november 2023

Huishoudtaken

Voor vandaag stond op mijn programma, na wat opruimwerk, het poortgebouw eindelijk onder handen nemen. Het was heel koud, maar het moet er toch eens van komen?

Tegen dat we daaraan zouden beginnen, kregen we een telefoontje van achterbuur P., de vader van L. Of het paste als hij vandaag onze wei kwam maaien. Dat moest inderdaad snel gebeuren en eerlijk gezegd, ik ben echt blij dat hij ons daarmee helpt. Dus ging Roger hem helpen in de wei. Het poortgebouw is dan maar voor morgen, dacht ik. Maar... het werk in de wei is niet klaar geraakt, dus daar wordt morgen door P. en Roger verder aan gewerkt. En in m'n eentje kan ik niets doen in het poortgebouw, vermits de rommel, die er moet weggewerkt worden, van Roger afkomstig is.

Ik heb in mijn programma dan maar dat poortgebouw verschoven naar maandag en wat ik maandag wilde doen naar morgen verplaatst. Alleen komt me dat veel minder goed uit!

Terwijl Roger deze avond naar een bestuursvergadering van Heemkunde Groot Heers was, heb ik nog enkele bladzijden uit mijn vroegere dagboeken overgetikt en daar word ik soms zo weemoedig van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten