zondag 9 mei 2021

Bijna 90 jaar!

Morgen wordt Nany 90 jaar. Vandaag hadden broertje en wij afgesproken aan het rusthuis. Hij haalde Nany uit haar kamer en samen deden we eindelijk nog eens een terrasje. We hadden heel veel geluk: een terras niet te ver van het rusthuis, niet te veel volk, een mooi zonnetje, een zacht briesje en heel vriendelijk personeel. 

Nany had natuurlijk weer heel veel te vertellen (broertje en ik konden amper nieuwtjes uitwisselen), ze leek gelukkig, ze had al bloemen gekregen (morgen krijgt ze er nog van ons, haar kinderen) en ze genoot zichtbaar van haar glas wijn en de zon op haar ledematen. 

2 opmerkingen:

  1. Het zal wel een verrassing geweest zijn voor haar….of niet….en ze zal er wel van genoten hebben….ze doet dat immers graag…..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, het was niet echt een verrassing. Ik wilde haar toch wel voorbereiden en zeker geen toestanden zoals toen ze dacht dat ze bij broertje gewoon een aperitiefje zou krijgen en wij er allemaal waren (jullie ook dus). Broertje en ik dachten toen even dat ze iets aan haar hart zou krijgen van het verschieten! Maar ze heeft er inderdaad volop van genoten!

      Verwijderen