woensdag 26 mei 2021

Herdenking Boudewijn?

Ik heb vernomen dat enkele "prominenten" (vooral vrouwen) uit Heers een formele herdenking plannen voor Boudewijn Knevels zaliger. Ikzelf kreeg de mails ter voorbereiding van het "evenement" ook toegestuurd via Maj (ik wist niet dat ik deel uitmaakte van die "prominenten") en mijn antwoord was dat het nu niet het moment is voor zulke bijeenkomsten: te veel beperkingen omwille van de Coronaregels. 

En trouwens, ik weet echt niet of Boudewijn dat een goed idee zou vinden! Ik vermoed dat hij liever heeft dat mensen informeel herinneringen aan hem ophalen terwijl ze gezellig "een terrasje doen". Hoewel... langs de andere kant: hij gaf me ooit toe dat hij toch wel een heel klein beetje mediageil is, zoals Ilonka hem eventjes verweet. Dus kan het zijn dat ik me vergis en dat Boudewijn van "daarboven" toch geniet van die aandacht hier beneden (en zeker als er een krantenartikel zou worden aan besteed 😏).

Maar... er is ook nog dit: enkele mensen van wie ik vermoed dat ze de beste vrienden waren van Boudewijn, werden niet aangeschreven (nee, ikzelf weet ook niet hoe ik ze moet bereiken).

Maar kom, de herdenking gaat toch binnenkort door, en nee, Roger en ik zullen er niet aan deelnemen, Boudewijn!   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten