dinsdag 4 mei 2021

Roger lijkt genezen

Het zal dus inderdaad een (relatief late) reactie op het vaccin zijn geweest. 

Ik had gisteren een mail gestuurd naar de dokter over het niet beschikbaar zijn van het middeltje dat hij mij had aangeraden. Wel, deze ochtend kreeg ik al een antwoord: we mogen de bestelling bij de apotheker annuleren, want vandaag nog zorgt hij zelf dat het middel ons per post wordt opgestuurd.

Toen ik vandaag belde met Nany, klaagde zij weer over een felle spierpijn in haar arm. Ze klaagt daar al maanden geregeld over... en ze is niet de enige die de laatste maanden met dat soort pijn of gewrichtspijn kampt (ik probeer dan wel niet te veel te klagen maar toch: ik ben er een voorbeeld van). Wat is er gaande met onze pezen en gewrichten? O ja: gisterenavond klaagde Roger ook even over pijn in de gewrichten!

4 opmerkingen:

  1. Misschien heeft je huisarts wat regenwater opgevangen om je het middeltje te kunnen bezorgen... Wat een gedoe voor een middel waar niets inzit.
    Heb je al eens gehoord van glucosamine? (https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Glucosamine)? Dat is een supplement, iets natuurlijks, dat in mijn ervaring goed helpt bij gewrichtspijnen en arthrose. Zelf heb ik het nooit genomen wegens niet nodig, maar vele mensen die het nemen zijn er goed mee. Mss. eens informeren bij je arts?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik slikte al glucosamine nog voor de apothekers het verkochten (mijn broertje - die het later ook verkocht - lachte me toen zelfs uit) en dat was inderdaad heel efficiënt. Sinds ze er van alles hebben aan toegevoegd (chondroïtine en zo) krijg ik dat echter niet meer ingeslikt. Mijn dokter had me destijds glucosamine aangeraden.

      Verwijderen
  2. zusje het besta ook in poeder vorm, die je moet oplossen

    BeantwoordenVerwijderen