woensdag 12 mei 2021

Ongelooflijke Nany!

Toen ik haar deze middag belde, vertelde Nany me dat ze de afspraak voor vandaag had afgezegd, want misschien kwam haar kapper net op dat uur langs. De kennis in kwestie zou op het afgesproken uur sowieso eerst nog iemand anders bezoeken in het rusthuis, en, moest de kapper dan al langs zijn geweest, konden Nany en die bezoeker misschien toch nog een terrasje doen samen. 

Ik weet uiteraard niet hoe het met dat bezoek is afgelopen (dat zal ik morgen wel vernemen aan telefoon) maar wat ik al wel weet (via zusje) is dat Nany voor morgen al weer een andere afspraak heeft geregeld. 

En, dat vertelde Nany me zelf, vrijdag wordt ze afgehaald door onze vroegere buurjongen René om de namiddag door te brengen bij zijn moeder, tante José.

'Maar zondag zal ik geen bezoek krijgen', klaagde Nany aan  telefoon. Inderdaad: broertje, die haar geregeld op zondag bezoekt, neemt even "vrij".

Ik vroeg haar ook of ze niet te moe was geweest van de "festiviteiten" vorige maandag, waarop ze antwoordde: 'Zeg, van zitten babbelen en drinken word je niet moe hé!' 

Ongelooflijk, die moeder van mij! Ik zou doodmoe worden van al die "sociale contacten"! 

Vandaag reden we nog wat rond en in Neerwinden (gemeente die ik op zich niet echt mooi vond), werd ik bekoord door enkele enorme gebouwen (kasteel, molen, ...).  Op een zeker ogenblik is Roger er even gaan rondwandelen (iets te lang voor mijn gewrichten, die wandeling) en geraakte hij in gesprek met de buur van het kasteel die hem blijkbaar interessante anekdotes vertelde. Roger maakte ook foto's maar daar geraak ik voorlopig nog niet aan, dus serveer ik die jullie later. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten