maandag 10 mei 2021

Nany is 90 jaar geworden

Toen ik haar vlak na de middag opbelde, was ze zich aan het klaarmaken. Ze werd immers iets later afgehaald door zusje. Nany had al veel kaartjes, telefoontjes, berichten en ruikers gekregen en vertelde me daar uitvoerig over.

Veel later, na het avondeten, belde Nany me zelf nog eens op. Met zus Bie was ze naar broertje en schoonzusje gereden waar ze werd onthaald met ballonnen, lekkere hapjes en wijn. Daar genoten ze van op het terras van broertje.  Tegen het avondeten bracht broertje haar terug naar het rusthuis waar ze ook onze ruiker plus nog andere kaartjes en verrassingen ontdekte. 

Het werd dus niet het grote feest dat Nany oorspronkelijk wilde geven voor haar 90 jaar, maar ze leek toch heel tevreden over haar dag! 

3 opmerkingen:

  1. Ik denk dat ze nadien wat verward was….Christophe en Catrine hadden een berichtje gestuurd en belde ze naar Beatrice om te vragen wie Christophe was, en hoeveel kinderen ik had. Maar had het .s morgens ook al ondervonden dat er iets niet pluis was….ze kon niet overweg met haar GSM of telefoon…heb 3 X moeten herbeginnen en toen gaf ze mij als uitleg dat ze bericht gekregen had van Telenet dat ze over haar tarief was, maar daar kon ze geen goede uitleg voor geven…..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, die rare uitleg kreeg ik ook over haar gsm... en deze avond merkte ik ook op dat ze namen verwarde. Te veel wijn gedronken?:-) Hoewel ze zei dat ze maar een glas had gedronken!

      Verwijderen
    2. Hoewel, ze is natuurlijk geen alcohol meer gewoon en één glas wijn bij broertje is geen klein glaasje. Dus heeft die wijn misschien toch een beetje invloed gehad!
      Nu, ze is dus ook 90 jaar geworden hé en dan kun je zulke verwardheden verwachten, jammer genoeg!

      Verwijderen