dinsdag 18 mei 2021

Vruchtbare dag

De monografie én het volgend nummer van Oostland (dat ondertussen was aangekomen) zijn nagelezen en teruggestuurd en daarna volgden we een lezing online over instandhouding van bouwkundig erfgoed (en mogelijke premies). Interessant maar weer miste ik een geschreven samenvatting. Gelukkig werd ons beloofd dat de tekst van de lezing ons binnenkort zou gemaild worden. Eigenlijk vind ik die lezingen online heel handig: je spaart heel veel tijd uit! 

Ook naar Nany gebeld. Haar dokter was langs geweest, had haar onderzocht en alles leek in orde. Ik hoorde aan haar stem dat ze zich gerustgesteld voelde.  

Deze avond verwachtte ik nog een "dringend" telefoontje rond 22 uur. Na een hele poos tevergeefs wachten (vervelend, vind ik, want je kunt niet echt aan iets anders beginnen), kreeg ik het uitstekend idee op Messenger te gaan kijken: daar werd mij gevraagd of het telefoontje tot morgen kon worden uitgesteld. De persoon in kwestie wilde immers naar het Eurosongfestival kijken! Vrienden, onthoud toch eens dat ik niet constant op Messenger bereikbaar ben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten