woensdag 17 maart 2021

Luie dagen

Er valt eigenlijk niets te vertellen over de laatste luie dagen. Buiten het allernoodzakelijkste in het huishouden besteden we onze tijd aan lectuur en soms aan een film. 

Ik heb wel van Edith Oeyen het door haar aangepaste monografiebestand aangekregen plus richtlijnen voor de opmaak van de volgende monografieën. Vermits ik daar absoluut niets van ken, zal ik die in het vervolg maar opvolgen (inderdaad onder andere de marge iets versmallen) hoewel Jan Gerits (die beweert dat er verschillende richtlijnen bestaan - nogmaals ik ken daar niets van en ik volgde gewoon de lay-out van de vroegere monografieën) dat niet echt nodig vindt. Beter geen ruzie stoken! 😉 

Nany heeft wel nog elke dag veel te vertellen! Vandaag bijvoorbeeld kwam er een nieuwe bewoonster in het rusthuis, en dat bleek een van haar vriendinnen. Vaak klaagt Nany dat ze toch meer vrijheid zou hebben als ze nog thuis woonde maar ik geloof echt dat ze beter in dat rusthuis is. Thuis zou ze om te beginnen de trappen nog amper op en af kunnen... en zou ze in deze coronaperiode bijna niemand ontmoeten. Nu heeft ze elke dag mensen rondom zich en dat is voor haar heel belangrijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten