vrijdag 12 maart 2021

Telefoon

Ik heb weer het gevoel dat ik een groot deel van mijn dagen aan telefoon doorbreng. Onder andere met mijn moeder die elke dag veel te vertellen heeft. Vandaag bijvoorbeeld is een personeelslid haar vragen komen stellen over haar verleden, nadat haar verzekerd werd dat haar antwoorden nergens zouden gepubliceerd worden. Het intrigeerde me wel en eigenlijk zou ik die herinneringen wel heel graag lezen!

Met straatgenote V. die stilaan begint te twijfelen of ze zich zal laten vaccineren. En met Jan Gerits na berichten van Edith Oeyen  over de lay-out van de gedrukte jongste monografie die serieus te wensen zou overlaten. Ze legt wel niet uit wat er precies aan verkeerd is: ik ben benieuwd! 

Mensen beseffen het meestal niet, maar op die manier breng je dagelijks uren aan telefoon door! Nog een geluk dat ik dat nu handenvrij kan doen! 

Hoewel... vroeger deed ik andere zaken tijdens het telefoneren en wandelde ik daardoor automatisch al die tijd rond. Mijn polsen laten niet meer toe dat ik het toestel constant met me meezeul, dus moet ik tegenwoordig de tijd, die ik aan telefoon gekluisterd zit, achteraf inhalen! Met als gevolg gebrek aan beweging en aan tijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten