zondag 21 maart 2021

Ontgoocheling (maar ook een geschenk)

De kindjes zouden vandaag met hun ouders een tentoonstelling bezoeken in Tongeren. 'Misschien kunnen we daarna even langskomen?' stelde dochterlief voor. 

Het is nog heel koud... maar toch zorgden we voor warme koffie die we in het open poortgebouw zouden drinken. Ik had ook enkele dekentjes klaar en Roger had dat poorthuis een beetje opgeruimd.

Vlak voor de kinderen zouden aankomen, kregen we echter een oproep van dochterlief. Ze hadden pas een telefoontje gekregen: een van de kindjes is in contact geweest met een besmette persoon, moet in quarantaine en getest worden. Ze zouden dus meteen naar huis rijden. Of toch niet, ze zouden toch even langskomen om mij een geschenkje te overhandigen maar alleen dochterlief zou uitstappen en mij via het raam het cadeau overhandigen.

We waren ontgoocheld, en de kindjes nog meer naar het schijnt! Ze wuifden vanuit de auto, meer mocht niet!  

Maar kom, hopelijk is het loos alarm, wordt er geen besmetting vastgesteld en dan zal dat weekje quarantaine snel voorbij zijn!

En... ik kreeg twee prachtige keukenhanddoeken, gemaakt en ontworpen door dochterlief op basis van een oud "receptenschrift" van mij: 


Laten we hopen dat de maand april ons gunstiger gezind zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten